Maak vol zelfvertrouwen een vervolgstap!
                                                                                                                

Klaske de Jong; wie ben ik?  

Mijn naam is Klaske de Jong en ik ben een vrolijke, enthousiaste en ambitieuze jonge dame. Ik ben getrouwd en samen met mijn man wonen we op een prachtige boerderij in het Friese landschap. Woorden die van mij op toepassing zijn; open, puur, toegankelijk, positief en empathisch.

Van Leisure Management naar Psychologie, van reserveringsmedewerker naar loopbaanadviseur. Ook ik worstelde met de vragen, wie ben ik? Wat kan ik en wat wil ik nou eigenlijk? Ik heb ontdekt dat mijn passie ligt bij het uitdagen van jongeren om het beste uit zichzelf te halen. Ik geniet ervan om een rol te hebben in de persoonlijke ontwikkeling van mensen, hoe klein of groot het aandeel daarin ook moge zijn. Ik geloof namelijk dat de toekomst in jou zit en dat zelfkennis hierin een sleutelrol vervult.

Mijn ervaring met jongeren, coaching en training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling plus mijn positieve benadering en sterk ontwikkelde intuïtie zorgen voor een succesvolle begeleiding.

Visie

In een wereld vol verandering heb je 1 zekerheid; dat je het de rest van je leven met jou moet doen. Des te belangrijker is het dat je weet wie je bent. Jij bent namelijk de toekomst! Als je helder hebt wie je bent, wat je kan en waar je naar toe wilt en daarin gelooft; kan je alles bereiken. Daarbij geloof ik in empowerment; als je doet waar je blij van wordt én waar je goed in bent ga je stralen!

Missie

Mijn missie is om elke jongere te laten ontdekken wat ze het allerliefste doen en het beste uit zichzelf te halen. Daarbij daag ik jongeren uit om zichzelf te leren kennen én te laten zien. Dat vraagt om moed en een kwetsbare opstelling.

Ik geloof dat de toekomst in jou zit. Ik nodig je uit om samen een plan te maken en te laten zien; alles is mogelijk; echt!