Maak vol zelfvertrouwen een vervolgstap!
                                                                                                                

Team Klaske de Jongerencoach  

Mijn naam is Klaske de Jong en ik ben een vrolijke, enthousiaste en ambitieuze dame. Ik ben getrouwd en samen met mijn man en dochter wonen we op een prachtige boerderij in het Friese landschap. Woorden die van mij op toepassing zijn; open, puur, toegankelijk, positief en empathisch. 


Van Leisure Management naar Psychologie, van reserveringsmedewerker naar loopbaanadviseur. Ook ik worstelde met de vragen, wie ben ik? Wat kan ik en wat wil ik nou eigenlijk? Ik heb ontdekt dat mijn passie ligt bij het uitdagen van jongeren om het beste uit zichzelf te halen. Ik geniet ervan om een rol te hebben in de persoonlijke ontwikkeling van mensen, hoe klein of groot het aandeel daarin ook moge zijn. Ik geloof namelijk dat de toekomst in jou zit en dat zelfkennis hierin een sleutelrol vervult.

Mijn ervaring met jongeren, coaching en training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling plus mijn positieve benadering en sterk ontwikkelde intuïtie zorgen voor een succesvolle begeleiding.

Sinds 2017 ben ik actief als ondernemer met Klaske de Jongerencoach en in 2019 ben ik gestart met nog een bedrijf www.ontwikkel-uitblinkers.nl. Gezien de groei van allebei mijn bedrijven heb ik mijn team uitgebreid. In 2022 ben ik daarom een samenwerking aangegaan met &Alie. Zij zal dan ook de begeleiding oppakken, mocht je gebruik willen maken van mijn diensten. Hieronder kun je alvast met haar kennismaken. 

Over Alie

Ik ben Alie Zuidersma. Jarenlang heb ik als leerkracht in de bovenbouw van het (speciaal)basisonderwijs gewerkt. Steeds vaker merkte ik dat ik het pedagogische deel van mijn werk leuker vond dan het didactische onderdeel. Alles wat ik doe, doe ik samen met jou. Jij weet immers het beste hoe je je voelt en wat je nodig hebt.

Ik denk met je mee, zodat we samen een oplossing vinden voor jouw vraag. In de afgelopen jaren heb ik heel wat trainingen, opleidingen en cursussen gevolgd om kinderen en jongeren zo goed mogelijk te ondersteunen. Maar het belangrijkste vind ik dat er een klik is tussen jou en mij. Dat we op één lijn zitten en elkaar in vertrouwen durven te nemen. Dat is de basis van mijn werk: eerlijkheid en vertrouwen.

 Visie Klaske de Jongerencoach

In een wereld vol verandering heb je 1 zekerheid; dat je het de rest van je leven met jou moet doen. Des te belangrijker is het dat je weet wie je bent. Jij bent namelijk de toekomst! Als je helder hebt wie je bent, wat je kan en waar je naar toe wilt en daarin gelooft; kan je alles bereiken. Daarbij geloof ik in empowerment; als je doet waar je blij van wordt én waar je goed in bent ga je stralen!. 

Missie Klaske de Jongerencoach

Mijn missie is om elke jongere te laten ontdekken wat ze het allerliefste doen en het beste uit zichzelf te halen. Daarbij daag ik jongeren uit om zichzelf te leren kennen én te laten zien. Dat vraagt om moed en een kwetsbare opstelling.

Ik geloof dat de toekomst in jou zit. Ik nodig je uit om samen een plan te maken en te laten zien; alles is mogelijk; echt!