Maak vol zelfvertrouwen een vervolgstap!
                                                                                                                

Ervaringen van jongeren en ouders

Lisanne, 19 jaar

"Klaske is een hele fijne coach die je helpt met je onzekerheden en verbeterpunten! Ze heeft mij super goed geholpen met het vinden van een opleiding en werk. Ook hebben we gewerkt aan mijn zelfbeeld, hierdoor heb ik mezelf ook stukken beter leren kennen! Kortom super ervaring/hulp!"

Melanie, 26 jaar

"Lieve en leuke vrouw die echt met je meeleeft en meedenkt om een oplossing te zoeken. Ze is persoonlijk, doordat ze kijkt naar wat jijzelf nodig hebt en welke talenten + valkuilen daarbij horen. Leuke vragen en opdrachtjes heeft ze hiervoor. Met deze informatie kijkt ze samen met je naar hoe je je droom werkelijkheid kunt maken in realistische stappen! Super!"

Amanda, moeder van Sil

"Klaske heeft Sil geholpen om een betere, bewustere keuze voor zijn vervolgstudie te maken. Waar wij thuis vastliepen om samen met Sil een keuze te maken (hij wist vooral goed wat hij niet wilde), slaagde Klaske erin om samen met hem de dingen van een andere kant te benaderen, waardoor voor Sil duidelijk werd, welke kant hij op moest. Dankjewel Klaske!"

Bauke, 24 jaar

"Klaske heeft mij geholpen om te praten met mensen uit het bedrijfsleven, om te zien hoe een baan na de opleiding er uit zou kunnen zien. Het voelt goed, het voelt alsof ik weer in controle ben van mijn eigen leven. Ik heb dromen en een duidelijk doel!"

Sil, 18 jaar

"Klaske heeft mij met dit traject uit mijn comfortzone gehaald en mij hiermee goed geholpen om een vervolgstudie te kiezen. Daarbij vond ik de samenwerking zeer prettig, waarbij ik me op mijn gemak voelde en alles kon vragen wat ik wilde vragen."

Sammy, 26 jaar

"Klaske is de beste coach die ik heb gehad. Door Klaske heb ik de stap durven zetten en kom ik verder. Ik doe nu eindelijk een studie past bij wie ik ben en bij mijn talenten."