Maak vol zelfvertrouwen een vervolgstap!
                                                                                                                

Waarvoor kun je terecht bij Klaske de Jongerencoach?

Coaching

Lukt het even niet? Je voelt je verdwaald of onzeker, zit even niet zo lekker in je vel. Of hebt ruzie met je ouders? Je wilt graag een stap verder komen, maar dat lukt niet. Bij coaching staat jouw vraag centraal, waarbij je hulp nodig hebt. Waar kun je zoal aan denken?
- Je zelfvertrouwen vergroten
- Het uiten van je gevoelens, gedachten, meningen op gepaste wijze. Opkomen voor je eigen belangen (assertiviteit).
- Faalangst, onzekerheid
- Problemen op school en/of thuis

Studiekeuzebegeleiding

Sta jij op het moment om een belangrijke keuze te maken? Bijvoorbeeld je studie? Er is zoveeeel keuze! Moeilijk he?! Zullen we samen met deze keuze aan de slag? Het is heel belangrijk om de tijd te nemen om te onderzoeken welke studie bij jou past.  We gaan op zoek naar een studie die past bij wie je bent en wat je kan. Jij bepaalt, niet je ouders, niet ik.. maar jij.

Werk

Ben je op zoek naar werk, maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Of kom je net van school en heb je geen idee van de arbeidsmarkt? Of weet je niet welke banen bij jou passen? Herkenbaar? Dan kan ik jou helpen! Met mijn kennis en ervaring van de arbeidsmarkt, weet ik wat er speelt en kan ik je met tips en tricks een heel eind op weg helpen. Door je talenten en kwaliteiten in kaart te brengen wordt solliciteren een stuk makkelijker!

Training, Workshops & gastlessen

Daarnaast geef ik ook trainingen en workshops op het gebied van 0ndernemend gedrag, loopbaanoriëntatie, solliciteren en talentontwikkeling. Of laat mij een gastles verzorgen over één van deze onderwerpen!